Skip to content

B2C branding

B2C branding

At bruge CSR som en del af sin brandingstrategi er et vigtigt led i at kunne nå ud til kunder og forbrugere. Derfor er B2C (business-to-consumer) branding blevet så essentielt.

De yngre generationer er meget værdiorienterede, og de stiller store krav som forbrugere af varer og tjenesteydelser.

Der stilles i dag langt højere krav til de varer vi køber, hvor produktion, kvalitet, ansvarlighed og bæredygtighed spiller en stor rolle. Derfor er det essentielt for virksomheder at møde deres kunder, der hvor de er og aktivt tale ind i deres ønsker og behov.

I rigtig mange brancher er der opstået ret betydelige segmenter i markedet, som foretrækker varer produceret samfundsansvarligt – og ofte er de villige til at betale en overpris for dette.

En mere bæredygtig tilgang til forretningen kan gøre en virksomhed mere attraktiv for kunder og slutbrugere. Dette gøres eksempelvis via certificeringer og mærkningsordninger som Svanemærket, FSC, MSC, FairTrade, EU Blomsten, og det danske økologimærke. Men opnås også igennem det medansvar som virksomheden viser, at den tager.

Igennem CSR-branding har en virksomhed således mulighed for at høste større værdi. Den kan give mere goodwill hos forbrugere og samtidig også ses på bundlinjen.

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge B2C branding til at tjene flere penge i din virksomhed? 

Ønsker du at gøre CSR og bæredygtighed til en indtjeningsmulighed?

Få hele denne 25 trins model i vores 80-siders “Manual til din første CSR strategi” – helt gratis.

manual til csr strategi